Onze hefsteigers

Hefsteigerverhuur.nl is onderdeel van Betsema Materieel BV en beschikt over zo’n 170 hefsteigers voor verhuur. U kunt bij ons enkelmast hefsteigers en dubbelmast hefsteigers huren. De hefsteigers van Hefsteigerverhuur.nl worden ingezet voor uiteenlopende projecten door heel Nederland en soms daarbuiten. We verzorgen de levering en plaatsing van de hefsteigers op locatie, zodat uw medewerkers altijd op de juiste werkhoogte kunnen werken.

Hefsteigerverhuur.nl beschikt over zowel modulaire hefsteigers als robuuste hefsteigers met een vast platform voor het zware werk.

Ruim 170 hefsteigers te huur

De inzet en verhuur van hefsteigers is een specialiteit van Hefsteigerverhuur.nl. Wij zijn onderdeel van Betsema Materieel BV. Hefsteigers bieden op de bouwplaats diverse voordelen, bijvoorbeeld op het gebied van efficiëntie, ergonomie en kosten.

Er zijn diverse hefsteigers beschikbaar met unieke eigenschappen. Onze specialisten adviseren u graag. De enkelmast en dubbelmast hefsteigers van Betsema Hefsteigerverhuur.nl zijn voor verhuur beschikbaar. Hiervoor biedt de eigen materieeldienst een totaalpakket aan.

Het systeem van hefsteigers is zeer geschikt voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Ook zijn toepassingen mogelijk bij ronde gevels, uitkragende gevels en nissen afhankelijk van het type gebouw en gevel. U kunt vrijblijvend om advies vragen.

Offerte aanvragen

Onze mensen denken met u mee en komen met een advies op maat. Neem gerust contact op voor mogelijkheden voor uw project.