Hefsteigerverhuur

Wie zijn wij

Door de jarenlange ervaring te bundelen met de nieuwste technieken en innovaties is Betsema Hefsteigerverhuur.nl, onderdeel van Betsema Materieel BV, uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van oplossingen voor Veilig en ergonomisch werken op hoogte.

Totaalontzorging verhuur van hefsteigers

Betsema Hefsteigerverhuur.nl is onderdeel van Betsema Materieel BV en zorgt voor de volledige service – van advies, opmeten, berekenen, transport, onafhankelijke keuring, onderhoud en service bij storingen. 

Wij leveren hefsteigers van topkwaliteit voor elk bouwproject. De machines kunnen worden ingezet tot een hoogte van 200 meter. Hierdoor is iedere hoogte bereikbaar en toegankelijk.

Grotius Den Haag

Veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel. Zorgvuldig onderhoud, keuringen en optimaliseren waarborgen de veiligheid van onze hefsteigers. Een garantie voor hoogstaande hefsteigers. Systemen die ook nog eens functioneel, aanpasbaar en duurzaam zijn.

Service

Bestelt u hefsteigers bij Hefsteigerverhuur.nl, dan hoeft u niet lang te wachten op levering. Met een eigen en een gestroomlijnde werkwijze bieden wij razendsnelle service. De verhuur is doorgaans inclusief montage. We leveren de hefsteigers gebruiksklaar op.

Lees verder >

Vraag vrijblijvend offerte aan

Wilt u meer weten over de hefsteigers van Hefsteigerverhuur.nl, advies over de juiste werkhoogte voor uw project of prijsinformatie over het huren van hefsteigers? Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

Advies

Hefsteigerverhuur.nl denkt met u mee. Bijvoorbeeld over hoeveel materiaal u nodig heeft en welke systemen het beste passen bij uw specifieke wensen. Ook tijdens een bezoek aan uw bedrijf of project zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.

Kwaliteit

We sluiten geen compromissen als het gaat over de veiligheid van onze systemen, diensten en producten. Het is onze bedoeling om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Terwijl we continu streven naar verbetering op alle vlakken binnen het bedrijf, concentreren we ons op het oplossen van problemen en het verstrekken van het hoogste kwaliteitsniveau.