Wij zoeken jou!

Passie voor techniek, werken vanuit je hart en de allerbeste oplossing voor onze klanten.

In onze vestiging in Lelystad worden alle machines samengesteld voor de klant. De machines worden voor aflevering getest. Wij houden ons bezig met alle facetten van het proces, van functioneel ontwerp tot installatie van het eindproduct bij onze klanten. Maar ook daarna is de installatie in goede handen bij onze servicedienst. Onze opdrachtgevers zijn actief in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Bouwen aan talent

Op zoek naar een stevig gefundeerde baan in de bouw? Hefsteigerverhuur.nl is onderdeel van Betsema Materieel BV en biedt volop mogelijkheden voor een start met fundament, voor bouwen aan talent en groeien in kwaliteiten. Bekijk hieronder onze vacatures.

Openheid, collegialiteit en een goede werksfeer zijn belangrijke drijfveren binnen de organisatie. Wij bieden een werkomgeving waar je nooit hoeft te stoppen met leren en jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Open sollicitaties

Heb je vakinhoudelijke kennis in huis en/of een goede staat van dienst in de bouw? Wij maken graag kennis met vakmensen die verder willen bouwen aan hun eigen toekomst en de toekomst van ons bedrijf. Uiteraard verwachten wij een gemotiveerde brief en cv waarin je uitlegt in welke functie je binnen ons bedrijf zou passen plus een toelichting waarom jij daarvoor de juiste persoon zou zijn. Stuur deze naar:

Hefsteigerverhuur.nl | De Serpeling 9 | 8219 PZ Lelystad |
085 130 19 99 | info@hefsteigerverhuur.nl

Leerbedrijf

Hefsteigerverhuur.nl begeleidt ieder jaar scholieren van verschillende opleidingen. Weten wat werken in de bouw inhoudt? Volledig meedraaien in een bedrijf met diverse specialisaties?

Ontdekken waar jouw talenten liggen en deze verder uitbouwen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jou!